Bezorgen & ophalen

Levertijd en bezorgtijden

Bestel je voor 23:59 uur en is het artikel direct leverbaar? Dan heb je het morgen al in huis. In de ochtend, middag of avond: net wat jou uitkomt. Bestellingen vanaf 20.- bezorgen we gratis.

We laten het je weten als we iets niet de volgende dag kunnen bezorgen. Zo vermelden we bij elk artikel de levertijd en krijg je in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvakken te zien.

Soms bezorgen we iets later
Omdat je bijvoorbeeld voor het eerst bij ons bestelt of op een van de Waddeneilanden woont. Meer weten? Bekijk Waarom bezorgen soms iets langer duurt.

We proberen je bestelling altijd in één pakket te bezorgen. Bestel je artikelen met verschillende levertijden of uit verschillende magazijnen, dan wordt je bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen. Dit heeft geen invloed op de berekening van de bezorgkosten. Beloofd!

Bezorgadres kiezen

Als je een bestelling plaatst, zie je in de kassa vaak automatisch je huisadres als bezorgadres staan. Je kunt je pakket natuurlijk ook ergens anders laten bezorgen. Klik hiervoor op 'wijzigen' achter het bezorgadres. 

Liever zelf ophalen bij een DHL-ophaalpunt? In de kassa vind je eenvoudig een DHL Parcelshop in de buurt met handige openingstijden. Of je kiest een DHL Parcelstation, waar je altijd terecht kunt. Hoef je niet thuis te wachten als je daar geen zin in of tijd voor hebt. Je ontvangt een sms of e-mail zodra je pakket klaarligt.

Bezorgafspraak wijzigen

Zo werkt het:

Bezorging door DHL
Wil je een bezorgafspraak voor kleine artikelen wijzigen? Ga in onze app voor iOS en app voor Android naar ‘mijn wehkamp’ > ‘bezorging wijzigen’. Het bezorgmoment voor een bestelling die je vandaag doet en morgen ontvangt, kun je op de dag van bezorging wijzigen.

Bezorging door Dynalogic
Klik op de link in de bevestigingsmail die je de dag voor bezorging ontvangt. Dit kan tot 23:59 uur de avond van tevoren. In dezelfde mail vind je ook het telefoonnummer van Dynalogic. Je weet wel, voor als de bezorger al onderweg is en je onverwacht toch niet thuis bent.

Bezorging door leverancier
Wil je een bezorgafspraak voor overige grote artikelen (zoals fitnessapparaten en Amerikaanse koelkasten) wijzigen? Neem contact op met de leverancier.

Zelf pakket ophalen

De meeste kleine artikelen kun je ophalen bij een  DHL Parcelshop of Parcelstation. Als je voor 23:59 uur bestelt, dan kun je je pakket morgen vanaf 13.00 uur ophalen. Je krijgt van ons een mail of sms zodra je pakket klaarligt; dan kom je niet voor niets.

Komt morgen toch niet zo goed uit? Doe rustig aan. Je hebt zeven dagen de tijd om je pakket in de armen te sluiten. Daarna stuurt DHL ‘m retour naar ons.

Ga je je pakket ophalen bij een DHL Parcelshop? Neem dan je legitimatiebewijs mee. Je moet laten zien dat de naam op het legitimatiebewijs klopt met de naam op het pakket. Zo weten we zeker dat je pakketje ook echt alleen bij jou terechtkomt.

Haal je je pakket op bij een DHL Parcelstation? Dan ontvang je een SMS met je unieke ophaalcode. Je hoeft verder niets mee te nemen.

Pakket volgen

Wil je weten waar je pakket is? Klik of tik bij Bestellingen op 'details bestelling' en op 'volgen'. Hier vind je de laatste status van je pakket (bijvoorbeeld: onderweg).

Wordt de bezorging verzorgd door Dynalogic? Klik in de bevestigingsmail op ‘track & trace’ om je pakket te volgen.

Pakket is niet bezorgd/compleet

Soms pakt de bezorging niet uit zoals we zouden willen. Dit kun je doen als…

… DHL niet is langsgekomen
Klik bij Bestellingen op 'details bestelling' en vervolgens op 'volgen'. Je kunt hier de status van je pakket bekijken. Neem contact met ons op als je na drie werkdagen nog steeds niks hebt ontvangen.

Heb je de bel niet gehoord of was je onverwacht niet thuis? De bezorger laat een kaartje achter in je brievenbus. Hierop staat of het pakket op een andere dag wordt aangeboden of bezorgd is bij je buren. Dit laatste kan natuurlijk alleen als je bij Gegevens & voorkeuren aangeeft dat bezorging bij buren toegestaan is.

… Dynalogic niet is geweest
Klik op ‘track & trace’ in de bevestigingsmail van de bezorgafspraak. Je ziet dan waar de vrachtwagen zich bevindt. Kun je de status van je bestelling niet zien? Bel met het telefoonnummer dat vermeld staat in de bevestigingsmail.

… de leverancier niet heeft bezorgd
Neem contact op met de leverancier via het telefoonnummer of e-mailadres dat je hebt gekregen bij het maken van een bezorgafspraak.

… je pakket niet compleet is
Ga bij Bestellingen naar 'details bestelling' en klik op 'volgen'. Hier kun je de status van de bestelling bekijken. Het kan zijn dat we je bestelling hebben gesplitst in twee bezorgingen, omdat niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn of niet uit hetzelfde magazijn komen.

Staan de artikelen wel allemaal vermeld op de pakbon? Dan zou alles in het pakket moeten zitten. Neem contact met ons op als dit niet het geval is.