• Aanbieding!
  • Nieuw

YAMAHA Draadloze luidspreker MusicCast 50 Multiroom Wit

€ 499,00
Inclusief belasting

 Bluetooth:     Ja Hoge resolutie audio:     Ja Totaal vermogen (W):     70 Afspeelformaten:     MP3 / WMA / WAV / AAC / FLAC / AIFF Multi Room gereed:     Ja Producttype:     Multiroom luidspreker Ontvangstbereik:     10 m

Aantal

  • Een eenvoudige en veilige betaalmethode voor SSL (Secure Socket Layer) betalingen Een eenvoudige en veilige betaalmethode voor SSL (Secure Socket Layer) betalingen
  • Delivery policy Delivery policy
  • Return policy Return policy

Omschrijving

Pump up the volume.

Ziet er beschaafd uit, maar vergis je niet. De MusicCast 50 is gemaakt om te feesten met kamervullend geluid dat je niet zou verwachten van zo'n compact apparaat.
En als je een filmpje wilt kijken, een actiefilm vol explosies bijvoorbeeld. dan blaast de MusicCast 50 je compleet omver.

Een wereld van muziek.

Ontdek een wereld van muziek via de ingebouwde streamingdiensten*. Synchroniseer de afspeellijsten en nummers van je smartphone of computer met de MusicCast 50. Streamingdiensten maken het supereenvoudig om je favoriete muziek te beluisteren of nieuwe muziek te ontdekken.

Multiroom Audio.

MusicCast maakt multiroom audio heel eenvoudig. Sluit al je MusicCast-apparaten aan op hetzelfde netwerk en deel heel eenvoudig al je audio overal in huis.
Download de gratis MusicCast-app om kennis te maken met MusicCast (demomodus).

Babbelen met Alexa.

“Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.”
Spraakbediening via Alexa is ingebouwd. Voortaan hoef je het alleen maar te vragen. De MusicCast 50 is volledig compatibel met de diverse Amazon-apparaten voor spraakbediening.
Welkom in het ‘smart home’ anno nu.
*De beschikbaarheid van spraakbediening via Amazon Alexa verschilt per regio.

Makkelijk aan te sluiten.

MusicCast 50 ondersteunt Bluetooth en AirPlay, en kan makkelijk worden aangesloten op andere apparaten zoals een tv, om beter geluid uit je tv te krijgen, of een platenspeler met ingebouwde phono-voorversterker via RCA (tulp).

Weg met die luidsprekerkabels!

Goed geluid waar je maar gaat of staat. De MusicCast 50 sluit je supermakkelijk aan – draadloos. Die draadloze verbinding loopt via Bluetooth® of Wi-Fi met AirPlay®. Snel en makkelijk, meteen klaar voor het feest.
En voor alle filmfanaten: de MusicCast 50 kan ook worden gebruikt achter in je thuisbioscoop, zodat je daar geen surround sound speakers nodig hebt.
En draadloos aansluiten op een MusicCast AV-receiver* betekent dat je geen luidsprekerkabels door je kamer hoeft te laten lopen.

Specificaties

58 Items